Referenties

Klanten aan het woord

Koen Mertens

Samenwerken met Content Nation betekent een absolute verrijking voor Fiscaal Informatief. Ze slagen erin een complexe boodschap op een eenvoudige en glasheldere manier over te brengen naar ons doelpubliek. Ze denken actief mee, zowel in functie van onze organisatie als vanuit het perspectief van onze klanten.

Hun sterkte is dat ze wegblijven van standaardformules. Content Nation werkt voor ons telkens een volledig traject op maat uit. De afgesproken acties worden minutieus uitgevoerd en bijgestuurd waar nodig. Die permanente flexibiliteit hebben we al heel hard weten te appreciëren. John, de zaakvoerder van Content Nation, staat voor efficiëntie en duidelijkheid: duidelijkheid inzake de mogelijkheden, de resultaten en ook de kostprijs.

Koen MertensAlgemeen directeur Fiscaal Informatief
Sofie Callens

Enkele maanden geleden diende ik een te keuze maken in verband met één van mijn activiteiten: alles laten voor wat het was of grondig reorganiseren. Het lot besliste om mijn pad met dat van John te laten kruisen. Slechts enkele dagen later zaten we al samen rond de tafel om de toekomst te bespreken.

Een samenwerking met John kan niet met één woord beschreven worden. Inspirerend, leerrijk, vlotte communicatie, open, een boost aan energie… Dit zijn slechts enkele eigenschappen die me te binnen schieten. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en voelbaar. In zee gaan met Content Nation is één van de beste beslissingen die ik ooit genomen heb. Ik heb het gevoel dat mijn verhaal nu echt van start is gegaan.

Sofie CallensZaakvoerder Hondersteboven